I EnergySolution hjælper vi vores kunder til bæredygtig drift
Alle de løsninger vi tilbyder drejer sig om, at optimere ressourcer. Uanset om I skal bruge hjælp til produktions- og procesoptimering, automation, teknisk projektledelse eller energiledelse, så er det skridt i en grønnere og mere bæredygtig retning, hvor der bruges færre ressourcer.
Profitable og bæredygtige
automations- & optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion til industrivirksomheder (plast, metal, elektronik, fødevarer, petfood m.m).
Branchens bedste team
Jeres projekter er i trygge hænder. Vi har samlet branchens mest kompetente team til profitable og bæredygtige automations- & optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion.
Engineering & Automation
Vi har rådgivning og automation under samme tag. Din garanti for høj kvalitet og sammenhæng mellem projektering og styring af dine anlæg.
Bliv kontaktet
Har du spørgsmål eller vil du gerne have et tilbud på et optimeringsprojekt, energisyn, energiledelse, automationsprojekt, procesoptimering eller andet, så ring til os på 70 404 101 eller lad os kontakte dig (tryk på knappen).


Læs mere om bæredygtige løsninger

Energiledelse og energisyn

Vi indfører værktøjer til at opnå en bedre bundlinje og finder nye rentable energiløsninger. Få kortlagt og analyseret virksomhedens energiforbrug med energisyn og få kontrol og overblik over energiforbruget med energiledelse.

Om os

Vi er specialister i at rådgive industrivirksomheder i, hvordan de kan nytænke processer og bruge energi mere effektivt. Sammen med en lang række virksomheder har vi blandt andet sikret ensrettet produktion og forbedret indeklima. Selv små justeringer har en effekt og kan være tusindvis af kroner værd. Og vores rådgivende ingeniører har øje for netop de løsninger, der matcher dit behov. Hver dag arbejder vi for at levere løsninger, som gennemsyres af høj kvalitet. For vi vil være de bedste til at optimere miljø, produktion og energi i industrivirksomheder.

EnergySolution er ikke kun eksperter i energieffektivisering og produktionsoptimeringer – vi er også meningsdanner og sparringspartner for Energistyrelsen og brancheorganisationer indenfor området. Vi er med til at sætte rammerne for energieffektiviseringen i Danmark – fordi det for os er sund fornuft, at energi er til for at blive udnyttet optimalt. Vores billigste og reneste energi er den, vi ikke bruger.

I EnergySolution arbejder vi dagligt på at gøre det muligt for vores kunder at få implementeret bæredygtig drift og arbejde med de FN verdensmål, hvor vi har erfaring og ekspertise.

Nyheder

Vi søger en COO 1920 949 EnergySolution A/S

Vi søger en COO

Vil du være en del af et dynamisk team i en Marathon Gazelle-virksomhed der har…

Kommende webinarer 1200 800 EnergySolution A/S

Kommende webinarer

Vi arrangerer løbende forskellige lyn-webinarer (varighed 30 min), om aktuelle emner, som vi oplever at…

Invitation til webinar: Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt? 2560 2560 EnergySolution A/S

Invitation til webinar: Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt?

INVITATION TIL WEBINAR Danmark har en ambition om klima-neutralitet I 2050. Med EU og regeringens…

Bliv opdateret med vores nyhedsbrev  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail