Forside / Energiledelse

Energiledelse efter ISO 50001

Energiledelse ved certificering efter ISO 50001 er en systematisk og fokuseret tilgang til virksomhedens arbejde med reduktion af energiforbruget.

Udbytte for kunden

Energiledelse giver virksomheden et godt overblik og styring af energiforbruget, hvorved der er god mulighed for reduktion af forbruget (typisk 10-15 %). Det bliver meget lettere at få konkretiseret relevante energiprojekter og der er en stor gevinst ved at få medarbejdere ”med på vognen” og derved høste store gevinster på adfærd. Certificeret energiledelse giver desuden mulighed for PSO-refusion gennem aftale med Energistyrelsen, hvilket typisk betaler indsatsen ved energiledelse tilbage på få år.

Interesseret i energiledelse? Få et skarpt tilbud fra os ved at klikke hér.

Vores erfaring

Vi har stor erfaring med energiledelse ude hos kunden, hvad enten der er tale om store industrivirksomheder med aftale om PSO-refusion eller virksomheder med energiledelse under opstart. Vi kan assistere i alle faser fra opbygning af energiledelsessystemet og intern audit, til konkret energigennemgang og vedligehold af et etableret system. Vi har desuden erfarne auditors, som gerne trykprøver et etableret system og sikrer, at systemet er effektivt implementeret og dermed giver værdi hos virksomheden.


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail