Forside / Foranalyse


Foranalyse/GAP-analyse

FORANALYSER/GAP-ANALYSER VISER ET PROJEKTS LEVEDYGTIGHED

Mange virksomheder ligger inde med interessante og potentielt økonomisk fordelagtige projekter. Men ofte mangler de den troværdige og nødvendige information, der beskriver retfærdiggørelsen af et projekt. Derfor kan en foranalyse være et rigtig godt sted at starte – her afdækkes nemlig et projekts positive effekter og levedygtighed.

EnergySolution har stor erfaring med foranalyser af produktionsoptimeringer. En foranalyse ved os baseres altid på grundige målinger og analyser af eksisterende flow. Dermed kan vi give vores kunder det bedst mulige udgangspunkt, når de skal prioritere og beslutte, hvordan et givent projekt skal gennemføres. Vi har bl.a. samarbejdet med målerproducenten Kamstrup A/S, der på baggrund af foranalyser har fået optimeret en af sine driftshaller.

UDBYTTE FOR KUNDEN: OPTIMER KVALITET OG ØKONOMI SIKKERT

 • Få udarbejdet en rentabel business case, der beskriver projektets udbytte og tbt
 • Få afdækket mulighederne for en forbedret driftsøkonomi og en mere bæredygtig drift
 • Bliv klogere på, hvordan I kan reducere energiforbrug, produktionstab og spildtid
 • Få ensrettet produktværdi og -kvalitet

VORES ERFARING: GØR FORANALYSER TIL RENTABLE PROJEKTER

Fordi vi i EnergySolution forstår alle dele af en produktion, er vi specialister i at omsætte foranalyser til levedygtige og rentable projekter. Med vores store erfaring kan vi se potentialerne i selv de mest komplekse projekter. Vores store netværk af udstyrsleverandører gør det muligt for os at få nøjagtige budgetpriser hjem, hvormed vi sikrer, at en business case bliver retvisende.


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail