FORS A/S

Opfyldelse af energisparemål

FORS A/S

FORS A/S 2976 1229 EnergySolution A/S
Opfyldelse af energisparemål

Ved at benytte EnergySolution fås en nemmere hverdag og vi er sikret, at vi opfylder de mange forskellige krav vedr. dokumetation, kvalitetssikringssystem, audit m.v. der følger med energispareforpligtelsen. Det er temmelig besværligt selv at forestå, så det er vigtigt at der kan trækkes på eksperter. Vi kan jo ikke vide ALT.

– Robert Jensen, Energirådgiver ved Fors A/S

UDGANGSPUNKT:

Fors A/S er er et af Danmarks største varmeforsyningsselskaber. De driver forsyningsvirksomhed i Holbæk og Roskilde Kommuner og leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt rammer de hver dag 190.000 kunder med et eller flere af deres produkter.

Fors skal ligesom alle andre forsyningsselskaber opfylde et årligt energisparemål jf. energispareordningen/Energiselskabers Energispareindsats.

UDFORDRING:

Nye regler og stramninger omkring dokumentation, kvalitetssikringssystem m.fl. blev indført i 2017. Det medførte ekstra udfordringer omkring ordningen, hvorfor Fors valgte at outsource hele opgaven vedr. deres energisparemål på 16.000.000 kWh, i en udbudsrunde.

EnergySolution leverede i forvejen en del energibesparelser til Fors og da begge parter havde været godt tilfredse med samarbejdet, bød vi ind på udbuddet og vandt opgaven.

PROJEKTET:

Fors blev tilbudt en totalløsning fra EnergySolution. En totalløsning er en kundetilpasset løsning hvor EnergySolution står for alt vedrørende kundens energisparemål – til en fast pris. Kunden kan være involveret i udvalgte nøgleprocesser efter eget ønske.

Hos Fors ønskede man at varetage interne projekter selv, mens EnergySolution varetager kvalitetssikring og kvalitetskontrol. EnergySolution sørger også for at det lokale netværk af installatører, kommune og private forbrugere er med i totalløsningen.

DET FIK FORS:

 • Totalløsning ifht. energisparemål
 • Kundetilpasset løsning vedr. energisparemål

OPLEVER I LIGNENDE PROBLEMSTILLINGER?

Oplever I problemer med at opfylde jeres energisparemål eller den praktiske håndtering af Energiselskabernes Energispareindsats, er I mere end velkomne til at kontakte os for en skræddersyet løsning på jeres udfordring.

   TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail