Går jeres energi til spilde? Gør verdensmål til jeres mål

Energi, der går til spilde, er unødvendig CO2 direkte ud i atmosfæren – derfor handler denne artikel om, hvordan vi sammen kan arbejde hen mod FN’s verdensmål #7.3.

Verdensmål #7.3: Forbedring af energieffektivisering

Forbedret konkurrenceevne, grønnere profil og en pænere bundlinje.
Dét er blot nogle af gevinsternes for de virksomheder, der tager ansvar og gør verdensmålet om reduceret energiforbrug til forretningsmål.
Som verdensmål kan energieffektivisering føre til global reducering af CO2-udledninger, øget forsyningssikkerhed og økonomisk vækst.

Det er således fordelagtigt både for virksomheder og verden – faktisk er det muligt for verden at reducere CO2-udledningen med mere end 40 % af klimamålet, blot ved at benytte de nuværende teknologiske løsninger, som markedet tilbyder.

Undersøg hvor og hvordan I forbruger energi

I EnergySolution gør vi det muligt for vores kunder at få et grundigt overblik over deres energiforbrug.
Det gør vi ved hjælp af målinger og analyser, der kortlægger præcist, hvordan energien bruges, og hvor den går til spilde – på den måde kan vi bidrage med teknologiske løsningsmuligheder:

Få undersøgt følgende ift. Verdensmål #7.3:

  • Hvordan bruger I jeres energi? (Energisyn er et godt skridt mod verdensmålene)
  • Kunne I med fordel optimere jeres drift – udskifte energitungeprocesser med nye teknologier, som forbruger mindre energi?
  • Har I overskudsvarme, der kunne bruges til opvarmning i andre processer eller i virksomhedens bygninger?
  • Hvad ville være et realistisk sted for jer at starte? (Evt. i et netværk.)
  • Hvordan kan det blive en naturlig del af jeres virksomhed at arbejde systematisk med energieffektivisering? (Overvej Energiledelse)
  •  Kan I søge støtte til at spare energi?

 

Vis, at I arbejder for verdensmålet #7.3

   • Bliv certificeret efter ISO 50001:Energiledelse og dokumenter jeres arbejde – dermed skaber I systemer og processer, der løbende forbedrer jeres energieffektivitet.
   • Vis udviklingen i jeres energiintensitet – som eret mål for, hvor effektivt energi anvendes inden for økonomien og opgøres som forholdet mellem energiforbrug og økonomisk eller fysisk output”
   • Fremstå mere konkurrencedygtige – at kende sin energiintensitet er yderst relevant, hvis man konkurrerer på det globale marked. Her kan energiintensiteten nemlig være en indikator for, hvor konkurrencedygtig man er som dansk virksomhed ift. ens udenlandske konkurrenter.

 

Optimer processer, spar energi og kom sikkert i mål – det er sund fornuft

Verdensmål #7 handler overordnet om, at vi sammen skal sikre, at alle i verden har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.
EnergySolution er ikke kun eksperter i energieffektivisering og produktionsoptimeringer – vi er også meningsdanner og sparringspartner for Energistyrelsen og brancheorganisationer indenfor området.
Vi er med til at sætte rammerne for energieffektiviseringen i Danmark – fordi det for os er sund fornuft, at energi er til for at blive brugt, genbrugt og genanvendt.
I kan være med til at gøre det samme samt støtte projekter ude i verden. Det kunne være solenergiprojekter på skoler, kontorer og hjem i fattige lande.

Bliv inspireret – læs bl.a. om, hvordan vi har hjulpet plastproducenten Faerch A/S i mål med forventede energibesparelser på 838.000 kWh/år.

Kilder: Energistyrelsen, Dansk Industri, Verdensmålene.dk  og  Verdensbedstenyheder.dk  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail