God jul og godt nytår

God jul og godt nytår

God jul og godt nytår 1200 636 EnergySolution A/S

Endnu et år er fløjet afsted her i EnergySolution. Et år der har budt på en række spændende nyheder. Den største var, at vi købte automationsvirksomheden MH Automation og dermed fik helt nye forretningsområder at tilbyde vores kunder, nye kollegaer samt en ny afdeling i Holstebro.

I 2019 kom der endnu mere fokus på grønne forretningsplaner, bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål samt andre muligheder for optimering, automatisering og effektivisering, som vi beskæftiger os med hver eneste dag. Og vi har haft nok at lave med en masse spændende projekter indenfor disse områder med både nye & gamle kunder samt gode samarbejdspartnere.

Vi har også fået et par skulderklap i løbet af året, bl.a. endnu en af Børsens fine gazeller, endnu en af Bisnodes AAA-kreditvurderinger og et rigtig godt regnskab. Og vi har stadig travlt med at få lukket de sidste sager for i år (vi holder ikke lukket mellem jul og nytår 😊).

Derudover har vi sagt velkommen til flere nye dygtige kollegaer & på gensyn til andre.

Med stor taknemmelighed for et fantastisk år, ser vi frem til endnu et spændende år, hvor vi allerede nu er sikre på, at der kommer til at ske endnu flere spændende ting.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et godt samarbejde i 2019, og ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Tak for i år og på gensyn i 2020 😊

 

   TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail