Kommende webinarer

Kommende webinarer

Kommende webinarer 1200 800 EnergySolution A/S

Vi arrangerer løbende forskellige lyn-webinarer (varighed 30 min), om aktuelle emner, som vi oplever at flere af vores kunder har spørgsmål til. På de korte webinarer bliver du opdateret på de vigtigste problemstillinger og du får mulighed for at stille spørgsmål om emnet.

Lige p.t. har vi tre forskellige webinarer i kalenderen:

 • Webinar: Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt?
  Giv os 30 min af din tid – så fortæller vi dig hvorfor CO2-kortlægning er super relevant, ikke kun for store virksomheder, men også for SMV’er og vi giver dig flere gode grunde til, at du ikke har lyst til at komme for sent i gang med denne opgave. Webinaret afholdes torsdag d. 20. maj kl. 9-9.30 (gratis at deltage). For tilmelding klik hér.
 • Webinar: BMS til intelligente bygninger/produktion 
  Kunne I også godt bruge et samlet styringssystem, der opsamler, giver overblik og mulighed for intelligent styring af jeres forbrug, så kom med på vores webinar om BMS til intelligente bygninger/produktion tirsdag d. 26. maj kl.13 – 13.30 (gratis at deltage). For tilmelding klik hér.
 • Webinar: Få styr på tilskudsmulighederne til energirenovering af bygninger & procesoptimering i virksomheder
  Find ud af hvordan man får tilskud til energibesparende projekter gennem Energistyrelsens erhvervspulje, på blot 30 min. Webinaret afholdes tirsdag d. 11. maj kl. 13.-13.30 (gratis at deltage). For tilmelding klik hér.  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail