Invitation til webinar: Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt?

Invitation til webinar: Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt?

Invitation til webinar: Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt? 2560 2560 EnergySolution A/S

INVITATION TIL WEBINAR

Danmark har en ambition om klima-neutralitet I 2050. Med EU og regeringens klimaaftale fra 2020 skubbes der hårdt for de grønne ambitioner. Nye afgifter og stærkere regulative krav er sat i udsigt og vil understøtte ambitionerne.

De store virksomheder skal forholde sig til EU’s taksonomiforordning og redegøre for klimapåvirkninger. Som afledt heraf, ser vi nu i stigende grad behovet hos SMV’erne for at kende deres klimapåvirkninger, dels som rapportering til de store kunder og som konkurrenceparameter. Ligeledes er CO2-kortlægning et stærkt udgangspunkt for at iværksætte initiativer på tværs af forsynings- og værdikæde for at reducere virksomhedens klima- og miljøpåvirkninger.

Hvis du vil have en gennemgang og forståelse for hvordan I kommer i gang eller videre med CO2-kortlægning og -redegørelse, har du her muligheden for at høre fra vores konsulenter omkring deres tilgang til CO2 -kortlægning og arbejdet med reduktioner og rapportering.

PÅ DETTE WEBINAR VIL DU LÆRE:

 • Hvorfor er CO2-kortlægning vigtigt, hvad er det, hvordan kan det gøres og hvilket udbytte får I af det.
 • Indblik i de forskellige tilgange, hvornår er hvilken metode relevant, hvad skal der til for at anvende kortlægningen og redegørelsen i konkurrence og til sammenligninger.
 • Hvad skal der til for at komme i gang og hvordan kan den bruges efterfølgende.

HVORNÅR?
Torsdag d.8. april 2021 kl.9.00 – 9.30

TILMELDING
Send en mail til Bodil (bnf@energysolution.dk) for tilmelding. Så sender hun info om hvordan du deltager.  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail