Forside / Job og karriere

Job og karriere

Sammen skaber vi morgendagens bæredygtige industriproduktion

Uanset om du er nyuddannet eller har mange års job-erfaring, kan vi få brug for dine kompetencer. Vi tilbyder en spændende karriere i en virksomhed, som hver dag arbejder for at skabe energieffektive løsninger til virksomheder som Carlsberg, AVK og Kamstrup.

Skal du være en del af holdet?

Det handler ikke kun om arbejde hos os. Vi ønsker, vores medarbejdere føler sig som en del af EnergySolution-familien. At de selv på en grå mandag morgen træder ind af døren på True Møllevej 1 med et smil på læben og kan sige: Yes, endelig er det mandag!

Som vores kollega bliver du en del af:

 • Humor og ordentlighed

  EnergySolution præges af en flad struktur, hvor jokes og selvironi har fri passage. Det er vores holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Humor er værdsat, men vi sætter dig højere. Vi er ordentlige ved hinanden og danner sammen rammen for det gode arbejdsmiljø.

 • Høj faglighed og viden

  Vi slår os op på faglighed og kvalitet. Og derfor gør vi meget for at dele viden mellem os. Som nyansat bliver du tilkoblet en makker, som sørger for, du bliver sat ind i arbejdsgange og projekter. Dette gentager sig, når du tilegner dig nye kompetencer og arbejdsområder.

 • Medbestemmelse

  Som en del af vores team har du altid mulighed for at præge virksomheden. Du får ansvar, og din mening bliver hørt. Vi lever af at tænke nyt, og derfor bliver nye perspektiver og ideer ikke mødt af løftede øjenbryn, men med imødekommenhed.

 • Fleksibel arbejdstid

  Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere sundt kan balancere arbejde og fritid. Du er derfor med til at tilrettelægge din arbejdstid hos. Når du ikke suser rundt og besøger kunder, er vi som hovedregel sammen på kontoret i dagtimerne. Men det er også muligt at tage en hjemmearbejdsdag.

 • Efteruddannelse og feedback

  Vi investerer i dig, så du altid er klædt mere end godt på til at løse opgaver for kunden. Efteruddannelse og kurser sender vi ofte vores medarbejdere på. Derudover holder vi løbende medarbejdersamtaler, og vi udveksler erfaringer, så vi lærer af fejl og gode historier. Vi har fået lavet profiltest på hver enkel kollega, så vi forstår, hvordan vi bedre kan arbejde sammen som et team.

 • Bordfodbold og sommerland

  Du får ikke mindre i løn eller kedelige arbejdsopgaver, hvis du slår chefen i bordfodbold. Vi afholder turneringer i bordfodbold, hvor du får mulighed for at vise dine skjulte talenter. Hvert år besøger vi sammen et af Danmarks skønne sommerlande og det gerne med overnatning. Vi har blandt andet været i Fårup Sommerland.

Bliv en del af holdet

I EnergySolution siger vi aldrig nej til den helt rigtige kandidat, der brænder for at nørde med optimering af miljø, produktion og energi. Vi sætter en dyd i at spille sammen som et team og levere løsninger af høj kvalitet. Det forventer vi, du har lyst til at være med til.

Få nyheder om jobs i EnergySolution

Hvis du tilmelder sig vores nyhedsbrev (sæt hak i job-nyheder), bliver du underrettet, når vi søger kandidater. Vi søger ofte ingeniører og maskinmestre, så hold øje med mails fra os i indbakken. Hvis du sender en uopfordret ansøgning, så skal den stiles til Allan Thorhauge (se kontaktinfo på Allan i højre side). Hvis du vil læse hvordan vi behandler persondata i EnergySolution, kan du læse vores Cookie-, Persondata- & Privatlivspolitik.

Mød et par af vores medarbejdere

Kom med til julehygge i EnergySolution

Vi vender af og til tingene lidt på hovedet, så de ansatte havde deres forældre med til julehygge på sidste arbejdsdag inden jul i 2018, mød dem i videoen.

Vi holder løbende hyggelige arrangementer for vores kollegaer og deres familier.

Kom med til temadag i EnergySolution

Vi holder løbende temadage og kundearrangementer om aktuelle emner.

Se video fra temadagen: Ny ISO50001 – praktik og nye retningslinjer, hvor vi havde en god dag med spændende oplæg fra både Irene Weyergang, Dansk Standard, PWC og Energistyrelsen samt gode spørgsmål fra virksomhederne, og hvor vi alle blev lidt klogere på den nye standard for energiledelse.  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail