Forside / Målinger og udstyr

Målinger og udstyr

MÅLING AF PRODUKTIONSFLOW ER GRUNDLAGET FOR OPTIMERING

Gennemgående målinger af en virksomheds produktionsflow, underbygger en optimal optimering af produktionsdriften.

I EnergySolution har vi erfaringen og ikke mindst udstyret til at måle på alle typer af produktionsflow, og derefter analysere dataen. Ved hjælp af vores måleudstyr har vi blandt andet optimeret driften for bryggeriet Carlsberg, plastproducenten SKY-LIGHT og fiskefoderproducenten BioMar.

Ved at måle et produktionsflow over minimum en uge, kan vi lave repræsentative kortlægninger af anlæg og maskiners energiforbrug. På den baggrund bliver det muligt for os at give vores kunder den bedst mulige rådgivning i forhold til produktionsoptimering.

UDBYTTE FOR KUNDEN: SKRÆDDERSYET LØSNING ØGER KVALITETEN

 • Repræsentative målinger af et produktionsflow kan føre til; forøgelse af produktionsmængden; en mere ensartet produktkvalitet; mindre spildprodukt og mindre spildtid.
 • Få afdækket eventuelle flaskehalse i produktionen og find eventuelle fejl. Muligheden for opretholdelse af produktkrav forbedres dermed.
 • Store besparelser på bundlinjen, da en kortlægning af flowet gør det muligt at tænke flere tekniske løsninger sammen, hvilket gør det muligt at reducere energiforbruget.

VORES ERFARING: ANALYSERER DATA FRA HELE PRODUKTIONSFLOWET

Vores rådgivende arbejde starter som regel altid med gennemgående målinger af en virksomheds produktionsflow efterfulgt af grundig analyse af det indsamlede data.

I og med vi har udstyret til at måle bl.a. fugt, temperaturer, el, flow, lys, gasser og partikler, kan vi måle alt indenfor termodynamik og lave et gennemgående energisyn af enhver drift.

Vi kan både undersøge selve produktets vej gennem produktionen samt alle de forhold, der gør sig gældende, rundt om produktionen.

Cases vedr. målinger og udstyr:


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail