Nyt bestyrelsesmedlem

Nyt bestyrelsesmedlem

Nyt bestyrelsesmedlem 1200 671 EnergySolution A/S

Pressemeddelelse:

ENERGYSOLUTION STYRKER SIN BÆREDYGTIGHEDSPROFIL MED NYT BESTYRELSESMEDLEM

Bæredygtighedsrådgiver Nette Kirkegaard indtræder i EnergySolutions bestyrelse. ”Vi har en klar ambition om at blive markedets bedste rådgivere, når det handler om energioptimering og bæredygtig omstilling. Med Nette Kirkegaard ombord styrker vi nu vores forretningsstrategiske kompetencer på den grønne dagsorden yderligere.”, fortæller ejerleder Martin Raaby Skou.

Siden 2012, hvor ejerleder Martin Raaby Skou stiftede virksomheden, har EnergySolution været en virksomhed i hastig vækst og er for fjerde år i træk kåret som Gazellevirksomhed. De mere end 30 medarbejdere på kontorerne i Tilst og Holstebro er specialiseret i at levere profitable optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion for større industrivirksomheder.

VERDENSMÅL OG CIRKULÆRE LØSNINGER SOM STRATEGISK FORRETNINGSPARAMETER

EnergySolution ønsker at skabe et solidt vækstgrundlag – både for sig selv og for sine kunder – som handler om at skabe vækst og udvikling ved at bidrage til FN’s verdensmål og udvikle cirkulære løsninger.
”I en ikke al for fjern fremtid bliver det evnen til at omstille sit produktionsapparat og hverken udlede CO2 eller forurene, som bliver et afgørende konkurrenceparameter. Den omstillingsproces ønsker vi at bidrage væsentlig til ved at være vores kunders foretrukne rådgivere.”, siger Martin Raaby Skou.

”EnergySolution spiller en afgørende rolle i omstillingen af industrivirksomheder og det produktionsapparat, som udgør fundamentet i dansk økonomi. For at nå målene i Parisaftalen og indfri FN’s Verdensmål er det afgørende, at industrivirksomhederne får den rigtige rådgivning og bliver introduceret for de løsninger, som både bidrager til at reducere og optimere energiforbruget, og som samtidig gør det muligt at stille helt om fra sort til grøn. Jeg ser frem til fortsætte EnergySolutions vækstrejse og bidrage til en grøn og konkurrencedygtig industri.”, siger Nette Kirkegaard.

Udover ejerleder og CEO Martin Raaby Skou og Nette Kirkegaard består bestyrelsen af formand Jørgen Chris Madsen og Steen Skriver.

OM ENERGYSOLUTION
ENERGYSOLUTION er stiftet i 2012 af ejerleder Martin Raaby Skov. I dag har virksomheden mere end 30 medarbejdere på kontorerne i Tilst og Holstebro. EnergySolution leverer profitable optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion. Kernekunderne er større industrivirksomheder indenfor metal, plast, elektronik og fødevarer. I alle årene har EnergySolution arbejdet strategisk med at koble energioptimering med FN’s Verdensmål og cirkulære løsninger og oplever øget efterspørgsel efter rådgivning og løsninger, der er koblet hertil.

OM NETTE KIRKEGAARD
Nette Kirkegaard har arbejdet med bæredygtig omstilling, forretningsstrategi og positionering i mere end 15 år. Nette Kirkegaard ejer og driver i dag rådgivningsvirksomheden RETHINK Sustainability Consultancy, der hjælper virksomheder med at sikre langsigtet værdiskabelse og strategisk positionering i et marked og i et samfund i hastig forandring.

SE ENERGYSOLUTIONS BESTYRELSESPROFILER HER:
Jørgen Chris Madsen (formand)
https://www.linkedin.com/in/jørgen-chris-madsen-2a7b876/

Martin Raaby Skou
https://www.linkedin.com/in/martin-raaby-skou-35b41a4/

Nette Kirkegaard
https://www.linkedin.com/in/nettekirkegaard/

Steen Skriver
https://www.linkedin.com/in/steenskriver/  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail