Forside / Om os / EnergySolution A/S

EnergySolution A/S

Hvem er vi?

Vi er et ingeniørfirma med speciale i profitable automations- og optimeringsløsninger inden for energi, miljø og produktion. Vores kernekunder er større industrivirksomheder indenfor metal, plast, elektronik og fødevarer. Vi arbejder bl.a. for producenter af pumper, ventiler, dyrefoder og øl.

Vi har blandt andet sikret mindre spild, øget linjehastighed og forbedret indeklima. Selv små justeringer har en effekt og kan være tusindvis af kroner værd. Og vores erfarne ingeniører og programmører har øje for netop de løsninger, der matcher dit behov og kan vise vejen for nye innovative produktionsmuligheder. Link

Min filosofi har fra begyndelsen været, at vi skulle løfte niveauet i rådgiverbranchen fra at optimere på enkelte komponenter til optimering af sammenhængen mellem komponenterne. Fx kan selv det mest optimale køleanlæg være unødvendigt, hvis produktion i stedet kan designes uden køl.

– Martin Raaby Skou

Hvordan arbejder vi?

Kundens behov er øverst på vores dagsorden

Det er altid den enkelte kundens ønsker, der kommer først. Vi er nysgerrige på kundens processer og udfordrer den gængse tilgang sammen med kunden. Vi leverer helhedsorienterede løsninger og ikke blot en-til-en-komponentudskiftninger.

Høj kvalitet et must

Vi er ambitiøse på både kundens og egne vegne og sikrer, at vores leverancer er i top ved at have fokus på grundig forventningsafstemning med kunden og ved at være til stede i hele processen fra start til slut. Vores holdning til kvalitet afspejler sig i hele virksomheden, fra vores arbejdsprocesser til den enkelte medarbejders indstilling.

Systematisk og databaseret tilgang

Vores løsninger er baseret på data, og vi foretager alle nødvendige målinger for at sikre et korrekt datagrundlag og dermed et solidt beslutningsgrundlag. Vi har en systematisk tilgang til data og benytter bl.a. hjælpeværktøjer fra Six Sigma og LEAN.

Fælles engagement

Vores mangfoldighed i uddannelse, kompetencer og personprofiler gør os til et stærkt hold af nørder, der altid brænder for at gøre tingene bedre. Vi udvikler løsninger i fællesskab, fordi vi mener, at faglig kompetent sparring er en forudsætning for det bedste resultat.

Bæredygtighed & FN’s 17 verdensmål

I EnergySolution arbejder vi dagligt på at gøre det muligt for vores kunder at få implementeret bæredygtig drift og arbejde med de verdensmål, hvor vi har erfaring og ekspertise.
Uanset om vores kunde er en stor virksomhed eller en del af SMV-kategorien, så kan vi bidrage med viden om bl.a. bæredygtig energi, industri, økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion. Læs mere hér.

Kontaktperson  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail