Forside / Om os / Vores historie

EnergySolutions historie

EnergySolution A/S blev stiftet i juni 2012. På trods af vores unge alder, synes vi, at vi har nået nogle milepæle, som er værd at dele med vores kunder og samarbejdspartnere.

 • 1.juni 2012: Martin Raaby Skou stifter EnergySolution ApS og 5 måneder senere bliver den første medarbejder, udover Martin selv, ansat.

 • 22. december 2014: EnergySolution har nu 8 medarbejdere og bliver ISO 9001-certificerede (se certifikat).

 • 27. december 2015:  EnergySolution skifter selskabsform fra ApS til A/S og får sin første bestyrelse.

 • 27. september 2017: EnergySolution modtager sin første Gazelle-pris. Gazelle-prisen uddeles hvert år af Børsen på baggrund af forskellige kriterier. En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

 • 11. oktober 2017: EnergySolution opnår en triple A-rating. Triple A er den højest mulige vurdering i Bisnodes kredit-ratingsystem (se bisnodes-ratingguide). Vi har igen i okt. 2018 og okt. 2019 fået denne rating.

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 • 26. februar 2018: Der er nu 18 medarbejdere i EnergySolution, og pladsen er efterhånden trang på kontoret i Anelystparken i Tilst. Vi flytter derfor i vores nuværende domicil på True Møllevej 1, 8381 Tilst.

 • 20. juni 2018: EnergySolution modtager elite-leverandør til den offentlige sektor-diplom (1% største leverandører) for det optimeringsarbejde vedr. svømmehaller, byggemasse, gadebelysning og større fjernvarmesystemer, som vi har hjulpet den offentlige sektor med i 2017.

 • 27. september 2018: EnergySolution modtager sin anden Gazelle-pris. Gazelle-prisen uddeles hvert år af Børsen på baggrund af forskellige kriterier. En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. EnergySolution modtager derudover også prisen som ‘digital gazelle Midtjylland’ i 2018.

 • 1. februar 2019: EnergySolution køber MH Automation. Med opkøbet af MH Automation tilføres et vigtigt ben i EnergySolutions ambition om at blive totalleverandør i procesoptimering. EnergySolution har nu to kontorer, et i Tilst og et i Holstebro.

 • 24. september 2019: EnergySolution modtager sin tredje Gazelle-pris (i træk). Gazelle-prisen uddeles hvert år af Børsen på baggrund af forskellige kriterier. En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

 • 2. oktober 2020: EnergySolution modtager sin fjerde Gazelle-pris (i træk) og er dermed Maraton Gazelle. Gazelle-prisen uddeles hvert år af Børsen på baggrund af forskellige kriterier. En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

 • 8. december 2020: EnergySolution bliver recertificeret i standarden ISO9001 af Bureau Veritas og får ved samme lejlighed alle virksomhedens forretningsområder inkl. elsikkerhed med i certificeringen. Scope er nu: Gennemførelse af automationsløsninger, elinstallationer samt energi-, miljø- og procesoptimering og kvalitetshåndtering af energispareprojekter i henhold til energiselskabernes energispareforpligtelser. Se certifikat hér.  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail