Forside / Overskudsvarme


Overskudsvarme

Mange industrivirksomheder genererer overskudsvarme fx fra el og varmeforbrugende maskiner og processer. Typisk kan man udnytte overskudsvarme fra trykluftskompressorer, køleanlæg og lignende til rumopvarmning. Ofte kan det dog være kompliceret at udnytte overskudsvarmen og ikke mindst få klarlagt en troværdig business case.

UDBYTTE FOR KUNDEN

Udnyttelse af overskudsvarme er en økonomisk fornuftig tilgang til reduktion af en virksomheds energiforbrug. Overskudsvarmeafgiften for udnyttelse af overskudsvarme er som oftest noget mindre end prisen på indkøb af varme.

VORES ERFARING

Vi arbejder i mange typer af industri og er vant til at se potentialerne i uudnyttet varme og samtidig sikre, at der er et behov for varme andetsteds med en samtidighed, der matcher overskudsvarmen. På den måde kan der genereres en troværdig og gunstig business case som grundlag for et overskudsvarmeprojekt. Vi er i stand til at udnytte overskudsvarme fra stort set alle typer af processer og har blandt andet erfaring med køleanlæg, smelteovne, trykluftskompressorer og meget mere.


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail