Forside / Procesoptimering

Procesoptimering

De fleste virksomheder har deres egne unikke processer i produktionen af deres produkter og ydelser. Ofte er der potentiale i at analysere og optimere produktionsprocesserne specielt med henblik på at reducere tab og spild eller for at øge produktiviteten.

Udbytte for virksomheden

Ved analyse og optimering af produktionsprocesser er det ofte muligt at øge produktionskapacitet eller reducere omkostninger fx gennem mindre spild. Disse projekter er typisk komplicerede og har god gavn af sparring mellem virksomhedens egne medarbejdere og den erfarne procesrådgiver.

Vores erfaring

Hos EnergySolution kommer vi i mange forskellige produktionsvirksomheder og har en solid erfaring fra mange branchers produktionsprocesser. De mest effektive procesoptimeringer er mulige, når kunden arbejder tæt sammen med vores erfarne og analytisk stærke rådgivere. Vi har flere medarbejdere med Six Sigma Black Belt certificering, og værktøjerne fra Six Sigma anvender vi i vores arbejde. Six Sigma er en databaseret tilgang til analyse, hvor man fx får mulighed for at vurdere, hvordan mange årsager til spild hænger sammen og dermed også, hvilke årsager det bedst kan svare sig at modvirke.


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail