Forside / Projektledelse

Projektledelse

VELIMPLEMENTEREDE PROJEKTER TIL AFTALT TID OG PRIS

De fleste projekter er forskellige og indebærer typisk en lang række aktiviteter, som alle er kritiske for et velimplementeret projekt. EnergySolution kan lede projekter ude hos kunden, helt fra idé- og analysefasen, udbud, leverandørkoordinering, supervision til aflevering og funktionstjek af leverancen.

UDBYTTE FOR KUNDEN

Typisk er der mangel på ressourcer eller kompetencer til projektledelse ude i virksomhederne. Dette medvirker ofte, at der ikke bliver taget tilstrækkelig hånd om projektimplementeringen internt, eller at projektledelsen leveres af leverandøren. I værste fald er projektlederrollen slet ikke afklaret. Med en dedikeret og kompetent projektleder sikres et velimplementeret projekt, dvs. et projekt til den bedste pris, til tiden og med funktion svarende til det aftalte.

VORES ERFARING

Hos EnergySolution har vi en lang række erfarne og kompetente projektledere med adskillige projekter bag sig. Specielt på energi- og produktionsforbedringsprojekter sikrer en projektleder fra EnergySolution, at der er sammenhæng mellem leverancer og forventninger.

På denne måde er omkostningerne til en projektleder godt givet ud og sikrer dermed, at prisen ikke øges efter tilbudsaccept, at der ikke er forsinkelser i tidsplanen, og at der ikke er dårlig performance af det implementerede udstyr eller den valgte løsning.

EnergySolution har bl.a. været projektleder på store indeklimaprojekter (ventilation, befugtning og styring) hos Kamstrup, Færch Plast samt på kedeludskiftning hos Hornsyld Købmandsgård.


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail