Forside / Rådgivning / Projektledelse

Stærk samarbejdspartner til projektledelse

Mange virksomheder står med udfordringer, når det drejer sig om at få udført nye projekter. Det kan være manglende tid, hænder, kompetencer, overblik eller andre faktorer, der gør nye projekter svære at håndtere.

Drejer jeres projekt sig om optimering/udskiftning eller etablering af ny produktionsproces, så har vi et meget kompetent team af projektledere og rådgivere, som har stor erfaring i at hjælpe med disse projekter.

Du kan trække på os i alle projektets faser – eller hyre os til hele baduljen!

Fælles for EnergySolutions projektledelse er, at vi tager udgangspunkt i jeres behov. I tæt kommunikation med jer og leverandører sørger vi for, at projektet når i hus, og kvaliteten er i top. Vi tilbyder forskellige former for projektledelse. Vi kan stå i spidsen for hele projektet og sørge for, at de korrekte dele købes ind og spiller sammen. Eller vi kan bruges i analyse- og projekteringsfasen. Det er også muligt at hive os ind som rådgiver i et allerede søsat projekt. Læs mere om hvordan vi får jeres næste projekt godt i mål hér.

 • Vi skaber overblik over, hvilke energiprojekter I bør satse på. Dette baseres på en troværdig business case.

 • Her rådgiver vi om, hvilke tiltag og indkøb der skal til for at nå i mål. Vi udformer udbud, hvor vi specificerer leverancer.

 • Vi sørger for, at projektet når i hus til tiden, prisen og de aftalte specifikationer.

Få lavet en foranalyse/gap-analyse

Er jeres projekt komplekst, kræver eksterne kompetencer eller kræver en stor investering? Så kan en foranalyse være en rigtig god investering til beslutningsprocessen. Læs mere om foranalyser hér.

Vi sørger for opstart og indregulering af nyt udstyr

Hvis installationer ikke arbejder sammen eller ikke er indstillet korrekt, kan jeres virksomhed risikere at spilde energi. Vi tester og kvalitetssikrer produktionsudstyr, så det lever op til specifikationerne. På den måde undgår I dyre overraskelser, fejl og energispild. Som del af vores projektledelse klarer vi opstart og indregulering af jeres maskineri. Læs mere om opstart og indregulering af nyt udstyr hér.

 • Kontakt og indhentning af tilbud hos leverandører
 • Gennemgang og sammenligning af tilbud
 • Koordinering af leverandørydelser og arbejdet på site
 • Supervision under montage
 • Funktionscheck af leverancer og eftermålinger af ydelse og kapacitet
Kontaktperson


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail