Forside / Udtørring af produktionslokaler

Udtørring af produktionslokaler og -haller

HVAD ER UDTØRRING AF PRODUKTIONSLOKALER?

Indenfor særligt fødevareproduktioner er det vigtigt at rengøre sine lokaler og haller. Rengøring stopper imidlertid produktionen. Ved at udtørre sine lokaler og haller aktivt, kan en virksomhed hurtigere genoptage sin produktion og dermed forøge effektiviteten.

FÅ HURTIG TØRRING AF LOKALER- OG HALLER EFTER RENGØRING

Effektiv tørring af produktionslokaler efter rengøring er vigtigt og i flere tilfælde lovpligtigt. Særligt fødevareproduktioner som mejerier og slagterier kan opleve det som udfordrende at få udtørret hurtigt, inden næste produktionscyklus.

Hos EnergySolution har vi stor erfaring med at optimere tørretiden efter rengøring hos store slagterivirksomheder, så det sker hurtigt, ordentligt og økonomisk fornuftigt. Ved at undersøge produktionslokalerne og -hallerne, kan vi lokalisere præcis de steder, der tørrer sidst. Med den viden kan vi finde den bedste løsning, så vores kunder hurtigere kan genoptage deres produktion.

UDBYTTE FOR KUNDEN: ØG DRIFTSTIDEN OG FÅ EN FORBEDRET ØKONOMI

 • En fokuseret tørring kan reducere energiforbruget og dermed forbedre driftsøkonomien
 • Opnå en mere stabil og effektiv drift. Mange benytter sig i dag af samme varme og samme høje temperaturer over alt i produktionslokaler- og haller, når der skal udtørres hurtigt. Men det er en ineffektiv og dyr metode. Den bedste løsning er at undersøge, hvordan de forskellige dele af et produktionslokale tørrer og lokalisere de dele, der tørrer sidst.

VORES ERFARING

I EnergySolution har vi kompetencerne til at analysere de udtørrende processers forløb, dokumentere udfordringer og finde konkrete løsninger som f.eks. forbedret luftcirkulation. En af vores metoder er blandt andet at sætte kameraer op i produktionslokaler- og haller for på den måde at finde frem til hvilke dele, der tørrer først og sidst. Sammen med vores mangeårige erfaring og moderne teknologi, kan vi optimere udtørringen af alle typer af produktionslokaler- og haller.

Kontaktperson


Mød vores hold af  TelefonE-mail

  Besked er sendt!

  Vi vender retur til dig snarest muligt.

  Vil du høre mere?

  Vil du høre mere eller har du spørgsmål til os, så kontakter vi dig meget gerne på tlf. eller mail.   TelefonE-mail